Scener

 

Om våra scener

På Åre Business Forum sker majoriteten av aktiviteterna under ett och samma tak, med undantag från de aktiviteter som sker utomhus men då utgår de som regel från hotellet om inte annat angivits.

Vi har tre olika scener, där du kan hitta följande:

Stora scenen

Anna Ekelund, nyhetschef och programledare på Dagens industri modererar tillsammans med Günther Mårder, vd Företagarna, närmare 30 programpunkter med över 50 personer under evenemangets tre dagar. Det är en mix av paneldiskussioner, personliga intervjuer och inspirerande föredrag om aktuella ämnen som hållbarhet, ekonomi, entreprenörskap och omvärld.

Impact Summit Scenen

Impact Summit Åre arrangeras för andra året i samband med Åre Business Forum. Detta är ett program som fokuserar på att lyfta frågor kring impact-investeringar och socialt entreprenörskap. Programmet på Impact Summit Scenen modereras av Ida Hansson Brusewitz, nyhetschef Di-digital och Thomas Frostberg, journalist.

Lobbyscenen

Programledare Jens B Nordström, ekonomijournalist på Tv4 gör korta personliga intervjuer med aktuella personer och spännande profiler löpande under evenemanget. Se intervjuerna live på plats eller se dem på vår hemsida och Facebook.

Och naturligtvis, missa inte vår Business Expo som är vår utställningsyta för våra samarbetspartners.