Välkommen till Sveriges främsta affärs- och investeringsforum!

Välkommen till Sveriges främsta affärs- och investeringsforum!

– Nordens motsvarighet till World Economic Forum i Davos

På Åre Business Forum ges tillfälle till många nya möten i en fantastisk miljö på designhotellet Copperhill Mountain Lodge i Åre. Visionen är att vara Nordens Davos, en mötesplats för nyckelpersoner från näringsliv och politik, alla med ett gemensamt intresse för affärer, nya kontakter och att skapa tillväxt i Sverige och Norden.

Den 27-29 mars 2019 fyller Åre Business Forum 10 år och detta skall vi givetvis fira. 2019 är också året då världens blickar riktas mot Åre och Östersund då inte mindre än två världsmästerskap arrangeras i regionen -Alpina VM i Åre och Skidskytte-VM i Östersund. Eftersom idén och fröet till vad som idag är Åre Business Forum föddes efter Alpina VM i Åre 2007, känns det förstås extra roligt att bjuda in till vårt 10-årsjubileum samma år som världsmästerskapet återigen hålls i Åres vackra fjällvärld.

Åre Business Forum är en av Sveriges mest spännande arenor med näringsliv, börs, makro, entreprenörskap och ekonomisk politik. Det händer något speciellt när man under vårvintern i Åre samlar personer och bolag från olika branscher och positioner under ett och samma tak, där mångfalden skapar en intressant dynamik. Unika samtal, möten och föredrag tillsammans med fjällnära aktiviteter är helt enkelt en lyckad kombination av nytta och nöje.

Vi ses i Åre den 27-29 mars 2019!