Boende på Copperhill Mountain Lodge

Boende på Holiday Club

Holiday Club Åre är en hyllning till naturen, det lokala och ett aktivt liv. Med ett 800 kvm stort SATS-gym, en badvärld med fokus på simning, en yogastudio med panoramautsikt över fjällen och restaurang Grow är Holiday Club ett centralt beläget och samtidigt fjällnära träningshotell.

Boendealternativ
Holiday Club enkelrum 2 380 kr
Holiday Club dubbelrum 3 080 kr

Priserna är exkl moms och per rum/lgh/natt och inkluderar transfer enligt tidtabell till Copperhill.

Boende på Hotel Åregården

Åregården är ett modernt och exklusivt fjällhotell med anor från 1895 mitt i Åre By. Här finns en lobbybar, tre restauranger och en nattklubb. Från hotellet har du utsikt över såväl Åresjön som fjälltopparna och det unika läget är inte mer än ett stenkast från både backar och restauranger.

Boendealternativ
Hotel Åregården enkelrum 2 995 kr
Hotel Åregården dubbelrum 3 495 kr
Hotel Åregården dubbelrum deluxe 3 695 kr

Priserna är exkl moms och per rum/lgh/natt och inkluderar transfer enligt tidtabell till Copperhill.

Resa till Åre

Med tågstationen mitt i Åre by och närmaste flygplats cirka en timme bort ligger Åre nära, men ändå tillräckligt långt borta för nya upplevelser. Åre-Östersund flygplats har flera avgångar och ankomster per dag till och från flera större städer i Sverige. Bussar och taxibilar kan bokas året runt. Biluthyrning finns både på flygplatsen och i Åre.

Vi värnar om miljön och vill uppmana och inspirera även våra besökare att göra det. Därför känns det extra bra att tillsammans med SJ nu kunna erbjuda 10% rabatt om ni väljer att färdas med tåg till Åre. Boka här för att ta del av erbjudandet!

Logolist_etta

Free Aftersales Support

We offer 100% free after sales support. Once you purchase you can use our Support Forum backed by professionals who are available to help our customers.

Visit Support Forum

Customization Services

We provide WordPress customization services some of which are:

  • Theme install and set-up
  • Responsive development
  • Custom page templates
  • Custom plugin development
  • Custom theme and icons design

Blog Categories

Explore Our Items

Transfer till Åre

Flygtransfer från Åre/Östersund flygplats till Åre bokas på flygtaxi.se eller 08-120 920 00. Kom ihåg att boka anslutningstaxi till Copperhill Mountain Lodge via Taxi Åre på telefon 0647-10 022.

Om Åre

Här möts entreprenörer, skibums, investerare, konferensdeltagare, partyfolk och turister från hela världen. Resultatet är en liten by med storstadspuls, aktiviteter och upplevelser för alla tillfällen. Med 109 pister sticker Åre ut som Skandinaviens största skidort.

Läs om Åre www.aresweden.com

Vid frågor om resa och boende
Kontakta Congresso på telefon 063 – 12 14 00 eller info@congressoab.se