Boende på Copperhill Mountain Lodge

Boende på Holiday Club

Holiday Club Åre är en hyllning till naturen, det lokala och ett aktivt liv. Med ett 800 kvm stort SATS-gym, en badvärld med fokus på simning, en yogastudio med panoramautsikt över fjällen och restaurang Grow är Holiday Club ett centralt beläget och samtidigt fjällnära träningshotell.

Boendealternativ – Pris
Holiday Club enkelrum – 2 680 kr
Holiday Club dubbelrum – 3 380 kr

Priserna är exkl moms och per rum/lgh/natt och inkluderar transfer enligt tidtabell till Copperhill.

Boende på Hotel Åregården

Åregården är ett modernt och exklusivt fjällhotell med anor från 1895 mitt i Åre By. Här finns en lobbybar, tre restauranger och en nattklubb. Från hotellet har du utsikt över såväl Åresjön som fjälltopparna och det unika läget är inte mer än ett stenkast från både backar och restauranger.

Boendealternativ
Hotel Åregården enkelrum 3 595 kr
Hotel Åregården dubbelrum 3 995 kr

Priserna är exkl moms och per rum/lgh/natt och inkluderar transfer enligt tidtabell till Copperhill.

Resa till Åre

Med tågstationen mitt i Åre by och närmaste flygplats cirka en timme bort ligger Åre nära, men ändå tillräckligt långt borta för nya upplevelser. Åre-Östersund flygplats har flera avgångar och ankomster per dag till och från flera större städer i Sverige. Bussar och taxibilar kan bokas året runt. Biluthyrning finns både på flygplatsen och i Åre.

Transfer till Åre

Flygtransfer från Åre/Östersund flygplats till Åre bokas på aretransfer.se eller 08-120 920 00. Kom ihåg att boka anslutningstaxi till Copperhill Mountain Lodge via Topptaxi tel 0647-22020 eller Taxi Åre tel 0647-10 022.

Om Åre

Här möts entreprenörer, skibums, investerare, konferensdeltagare, partyfolk och turister från hela världen. Resultatet är en liten by med storstadspuls, aktiviteter och upplevelser för alla tillfällen. Med 109 pister sticker Åre ut som Skandinaviens största skidort.

Läs om Åre www.aresweden.com

Vid frågor om resa och boende
Kontakta Congresso på telefon 063 – 12 14 00 eller info@congressoab.se